sosyaltakipcim.com - sosyal takipçim

2 Ocak 2014 Perşembe

Sosyal Takipçim .com adresi artık kapanmış durumdadır... .net adresinde benzer bir site açılmış ancak daha incelenmedi...

Sosyal takipçim, günlük kredi sistemi ile çalışan bir twitter takipçi arttırma sistemidir. Üye olduğunuzda sosyaltakipçim.com sizden cinsiyet, doğum tarihi ve şehir gibi bilgiler istemektedir.


Bu formu doldurup sosyaltakipçim'e üye olunca size 50 kredi veriyor ve bu kredilerle takipçi kazanabiliyorsunuz. Takipçiler onluk dilimlerle gönderiliyor ve gönderilen takipçileri siz otomatik olarak geri takip etmiyorsunuz.
Yani eklenen kullanıcıların sahipleri Twitter'a girdiklerinde sizi silmesini istemiyorsanız manüel olarak geri takipleri yapmanızı öneririz. Site hesabınıza takipçi gönderirken twitter hesabınızdan reklam da gönderiyor. Her 10 takipçi diliminde 1 reklam twiti gönderilmekte.


Ekran görüntülerinden de anlayacağınız gibi ücretli paketler de mevcut.

Unutmayın ki üye olurken bu siteye twitter hesabınızı yönetme hakkı da veriyorsunuz ve bunun anlamı da, bu sitede eski veya yeni üyeler takipçi kazanmak istediklerinde, sistem sizin bu üyeleri takip etmenize neden olacak. Eğer takipàileri takip ettikten sonra sistemi engellemek isterseniz, twitter ayarlarınızdan uygulamalar içinden siteye verilen hakları tekrar silmeniz gerekiyor.

Sistem ayrıca kendiliğinden "torpilli" veya "ücretli" diye adlandıracağımız hesapları da takip ettirdiğinden, sizi takip etmeyenleri sildiren sistemleri bu siteyi kullandıktan sonra ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.
Sistemi kullanmak için tıklayın: sosyaltakipçim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder