takips.com - kredi yöntemiyle çalışan takipçi kazanma sistemi

9 Ağustos 2014 Cumartesi

Takips.com, takipci sistemi kredi yöntemiyle çalışan bir sistemdir. Size sistemdeki kullanıcıları takip ettirerek kredi verir ancak sistemin takip ettirdiği kisiler sizi otomatik olarak takip etmez. Bu şekilde kazandığınız krediler ile sistemdeki diğer kullanıcılar da sizin takipçiniz olur ancak siz de onları otomatik olarak takip etmezsiniz.


Sistem size kredi vererek başlar ve ilk önce cinsiyetinizi sorar, cinsiyetinizi verdiğinizde ekstradan 20 kredi de kazanırsınız. Her kredi bir takipçi kazanacaksınız demektir.



Bu şekilde giriş yaptıktan sonra ekranda toplam kredinizi göreceksiniz ve "Takipçi kazan" tuşu ile biriken kredileriniz ile takipçi kazanabilirsiniz. Takipçiler onar onar gelmektedir. Bu yüzden krediniz fazlaysa "Takipçi kazan" tuşuna sırayla birkaç kere tıklamanız gerekebilir.


Takipçileri kazanınca hesabınıza gidip yeni takipçilerinizi görüntüleyin. İlk kullanımda sistemde 100 yeni takipçi kazandık. Ancak bu takipçileri geri takip etmediğimiz için onları kaybetme riskiniz yüksektir. Geri takip sistemine inanan takipçiyseniz bu takipçileri manüel olarak veya bir geri takip sistemi ile geri takip ediniz. Böylece bu takipçilerin sizi takip etmeyi bırakmaları ihtimali de düşecektir.

Sistemin ücretli takipçi kazandıran paketleri de mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder