İnci Bilişim Takipçi Sistemi

2 Nisan 2013 Salı


İnci Bilişim'in hazırladığı takipçi sistemi takipcikazan.org sitesi ve aynı hizmeti veren takipcigetir.com, takipci-arttir.org ve takipzamani.org sitelerini de bünyesinde barındıran bir sistemdir. Takip etmeyenleri takip etmeye yönelik siteleri de bulunuyor. Site günde 100 twitter takipçisi vaat ediyor.


Bu site ve ortakları ile ilgili yorum ve tecrübelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

Biz siteye girince www.takipzamani.org alanındaki alttaki ekranla karşılaştık:


Kredimizi kademeli olarak ortalama 20şer takipçi ile kullanmamızı saglayan sistem, takip ettireceği üylerin avatarlarını da önceden size resimdeki gibi gösteriyor. 100 kredimizi kullanınca 76 tane yeni takipçi sahibi olduğumuzu gördük. Ancak bu takipçileri takip etmiyorduk ve bu yüzden takip edeni takiup ederim mantigını uylulamak için her birine takip talebini kendimiz yapmamız gerekti. Bu arada bizi takip etmeyen 12 hesabı da takibe aldıgımızı fark ettik. Bunun dısında bir çok benzer sistemde olduğu gibi hesabımızdan da  mesajlar gönderilmişti ancak bu mesajlarda belirtilen miktarların gerçekle uyumlu olmadığını da görebiliyoruz.

Yine de hesabımızdan bu 3 tane mesajı silmek pek de zamanımızı almadı, ancak bu alandaki farklı sistemleri ard arda kullanınca (takipcigetir.com, takipci-arttir.org ve takipzamani.org) twitter sistemi agresif takipci arttırma ve takip etme sebebiyle bu test için kullandığımız hesabımızı dondurdu (suspended). Bu dondurulma işlemini sonlandırmak için gerekli formu doldurduk, bakalım hangi sonucu alacağız. Bu yüzden siz de bu gibi uygulamaları kullanırken dikkatli olun.

1 yorum:

  1. Kullanıcı arama – Tweet RT ve Favorite listeleme ve silme – Unfollower bulma ve silme gibi işlemler için http://followerfilter.com/ sitesini kullanıyorum.Çok yeni olmasına rağmen tıkır tıkır çalışıyor tavsiye ederim.
    Üstelik sizi takip etmeyenleri görmek için giriş yapmanıza dahi gerek yok. Sitenin ana sayfasından Twiter’a giriş yapmadan istediğiniz kullanıcı adını aratıp bilgileri görebilirsiniz.Üstelik sınırsız ve ücretsiz.

    YanıtlaSil