takipcikazan.com - takipçi arttırma sistemi

2 Nisan 2013 Salı



takipcikazan.co 1 reklam twiti karşılığında her girişte 80 takipçi kazandırmayı vadediyor.
Ancak bu sistemi kendimiz kullandığımızda sistemin 1 değil 3 tane reklam twiti attığını ve bu twitlerin diğer sistemlerden farklı olarak birer de reklam resmi içerdiğini görüyoruz. Gelen takipçi sayısı da ilk bakışta 46 tane görünüyor.

Gönderilen takipçileri incelediğimizde 80 değil 46 tane takipçi geldiğini gördük ancak sistemin avantajı #takipedenitakipederim sistemiyle uyumlu olması, sizi takip eden yeni kişileri anında hesabınızdan da takip ettiriyor.

Böylece bir sitemin pasif halde de takipçilerinizi arttıracağı kanısına vardık, çünkü sistemdeki üyeliğimiz başkasını takip etmek için kullandığında karşı taraf da otomatik olarak takip işlemini tamamlamış olacak. Diğer sistemlere göre bunu bir avantaj olarak görebiliriz.

Dezavantaj olacak konu ise sistemin takip ettiğinin iki katı kişiyi fazladan takibe alması. Bir anda sizi takip etmeyen büyük bir miktarda kişiyi, ki bunların miktarı yeni eklenen takipçilerle denk bir oranda, takibe almış oluyorsunuz.

Gönderilen reklam mesajları Freeaddme.com ve takipcikazan.com sitelerinin reklam görüntülerini içeriyor.

Sitenin belirli yerleri halen İngilizce  bu da İngilizce olan hazır bir yazılımı veya sistemi site sahibinin halen tamamen çeviremediğini veya ihtiyaç duymadığını gösteriyor.


Follow Point, My Followers, Free Followers, Free Add Me, Natural Followers, TAKiPCi Kazan 1, TAKiPCi Kazan 2, TAKiPET Kazan , CiMBOM Takip, FENER Takip, BJK Takip, Ask Follow sitelerine takip işleminden sonra link veren sistemin kazandırdığı takipçiler de farklı uluslardan ve farklı dillerde yazan insanları içeriyor. Bu yüzden de sadece Türkçe konuşan bir takipçi kitlesi yaratmak isteyenleri bu konuda bilgilendirmeyi istedik.


3 yorum:

  1. Kullanıcı arama – Tweet RT ve Favorite listeleme ve silme – Unfollower bulma ve silme gibi işlemler için http://followerfilter.com/ sitesini kullanıyorum.Çok yeni olmasına rağmen tıkır tıkır çalışıyor tavsiye ederim.
    Üstelik sizi takip etmeyenleri görmek için giriş yapmanıza dahi gerek yok. Sitenin ana sayfasından Twiter’a giriş yapmadan istediğiniz kullanıcı adını aratıp bilgileri görebilirsiniz.Üstelik sınırsız ve ücretsiz.

    YanıtlaSil
  2. MGM Rewards Members earn a hundred Gift Points for each $1 SLOT DOLLAR® earned at any MGM Rewards Destination nationwide all yr long. Build your Gift Point balance each time you play slots, win Gift Points in our unique events, and rack up even more throughout bonusing durations to maximize your purchasing power! Join us in person on the annual event to shop on us, and your items shall be delivered to 파라오카지노 도메인 your front door simply in time for the vacations.

    YanıtlaSil
  3. Less than 1 p.c of people with a gambling drawback seek assist, according to Whyte. Regardless of the legality, the rising prevalence of gambling in society helped him legitimize his habit to himself. It felt less “seedy,” he mentioned, even when he would gamble till three in the morning whereas his youngsters slept “and then get up and do it once more.” By this 12 months, Jason didn’t go a day with out gambling. One of necessary thing} causes behind the stigma is the stereotypical notion of those coping with gambling disorder as being 카지노사이트 impulsive, irrational, irresponsible and aggressive. The need to hide their situations could result in a lower number of people with gambling disorder to seek assist.

    YanıtlaSil