twitly.net - ata medya

3 Nisan 2013 Çarşamba


Ata Medya'nın takip sistemi diğer sistemlerden farklı bir şekilde işliyor, kurumsal bir site olmasından dolayı da vadedilen ile aldığınız hizmet arasında da bir fark bulunmuyor.

Twitly sistemi diğer sistemler gibi twitter hesabınız ile giriş yapmanızı istiyor sizden, bunu yaptıktan sonra yukarıda gördüğünüz ekran ile karşılaşıyorsunuz. Takip edeni takip ederim sistemi ve takip etmeyenler sistemi bulunuyor. ( Maalesef takip edeni takip ederim sistemi kaldırılmış durumda )

takip etmeyenleri tek tek
silme sistemi
Takip edeni takip ederim sistemi sayesinde onlarca takipçiyi aynı anda takip etmiyorsunuz, birer sistem size takipçi öneriyor ve bunları tek tek isterseniz takip edebiliyorsunuz, takip ettiğiniz anda karşı taraf da sizi takip etmiş oluyor. Böylece sınırsız bir şekilde takipçilerinizi artırabiliyorsunuz ama yine de aşırı takip yapmamanızı öneririz çünkü twitter kendisi agresif kullanımdan ötürü hesabınızı dondurabilir...

birer birer önerilen
takipçilerden bir örnek (bu sistem artık işletilmiyor)

 Takip etmeyenler sistemi ile de isminin de belli ettiği gibi sizin takip ettikleriniz arasında kimin sizi takip etmediğini görüyorsunuz ve buna göre de takibi bırakabiliyorsunuz. Bu sistem de birer birer tıklamanızı gerektirecek şekilde işlemekte.

Diğer sistemlerden biraz daha zahmetli görünse de vadettiğinden farklı şeyler yapmıyor olması ve hesabınızı başka kişileri birden takip etmeye zorlaması yönünden iyi görünüyor. Gönderdiği reklam twitleri de çok sınırlı.

2 yorum:

  1. Kullanıcı arama – Tweet RT ve Favorite listeleme ve silme – Unfollower bulma ve silme gibi işlemler için http://followerfilter.com/ sitesini kullanıyorum.Çok yeni olmasına rağmen tıkır tıkır çalışıyor tavsiye ederim.
    Üstelik sizi takip etmeyenleri görmek için giriş yapmanıza dahi gerek yok. Sitenin ana sayfasından Twiter’a giriş yapmadan istediğiniz kullanıcı adını aratıp bilgileri görebilirsiniz.Üstelik sınırsız ve ücretsiz.

    YanıtlaSil
  2. twitly'de "Takip edeni takip ederim" sistemi kaldırılmış durumda ve sadece takip etmeyenleri silme sistemi duruyor.

    YanıtlaSil