twittermerkezi.tk veya takipcikusu.com

2 Nisan 2013 Salı


Sisteme Twitter hesabınızla giriş yaptıktan sonra "Hemen Takipçi Kazan" butonuna tıklamanızı istiyor ve böylece takipçi aktarıyor. kredi sistemi ile çalışan başka bir site olan takipçi kuşu saat başı kredilerinizi yeniliyor ve her saat gelirseniz günde 500 takipçi vereceğini vaat ediyor. Bu sistem ile olan tecrübeleriniz siz de buradan paylaşabilirsiniz.

Bizim tecrübemizde sistem ilk üye olduğumuzda bizi www.takipcikusumxx.tk alanında bir siteye yönlendirip 250 kredi verdikten sonra bize tek seferde 25 takıpçi kazanabilirsiniz yazısı bulunan bir sayfayı gösterdi. tuşa basınca "Internal Server Error" hatası veren sistemi birkaç kez çalıştırabilmek için denememiz gerekti. 5 6 kere denedikten sonra 35 takipçi toplayıp aynı zamanda twitter hesabımızdan "Hemen Şimdi 1000 Takipçi Kazanmak için siteye gir" seklinde 33 tane mesaj gönderildigini de gördük. Bunun yanında 3 kere hesabımızdan benzer paylaşımların retweet edildiğini de görüyoruz.

Ayrıca sistem sebebiyle sizi takip etmeyen birkaç hesabı takip eder duruma da geliyorsunuz. Bizim deneyimizde 33 takipçiye karşılık bizi takip etmeyen 10 hesabı takip etmeye basladıgımızı gördük.

 

Bizi takip eden kullanıcıları otomatik olarak takip etme olanağı da sunmayan sistem sebebiyle #takipedenitakipederim  diyorsanız bunları tek tek kendiniz takip etmeniz de gerekiyor.
Ayrıca hesaptan atılan mesajları silmek ve adınıza yapılan retweetleri temizlemek bir hayli zahmetli diyebiliriz.

Bu kadar deneyimin yeterli olacağını düsünük ve verilen tüm 250 krediyi kullanmadan hesabın verdiği yetkiyi kaldırma yoluna gittik.

2 yorum:

  1. Kullanıcı arama – Tweet RT ve Favorite listeleme ve silme – Unfollower bulma ve silme gibi işlemler için http://followerfilter.com/ sitesini kullanıyorum.Çok yeni olmasına rağmen tıkır tıkır çalışıyor tavsiye ederim.
    Üstelik sizi takip etmeyenleri görmek için giriş yapmanıza dahi gerek yok. Sitenin ana sayfasından Twiter’a giriş yapmadan istediğiniz kullanıcı adını aratıp bilgileri görebilirsiniz.Üstelik sınırsız ve ücretsiz.

    YanıtlaSil
  2. 5 Ways to Play Baccarat | R&R | Play Online for Free
    Learn หารายได้เสริม how 바카라 사이트 to play baccarat 1xbet online for free or to learn all the rules and rules for the game.

    YanıtlaSil