takipci-arttirma.org - takipcikazan.org - takipçi ekleme sistemi

11 Ağustos 2014 Pazartesi

takipci-arttirma.org sitesi sisteme ilk girdiğinizde twitter hesabıniza takipçi eklemeniz için 100 puan vermektedir, bu puanlar ile takipçi ekle linkine tıklayarak takipçi kazanabilirsiniz.


Sistem üyeliğin ilk aşamasında sizi birkaç üyeyi takip ettirip hesabınızdan da reklam twitleri atmaktadır. Hazırlıklı olursanız bu twitleri anında silebilirsiniz. Bu twitleri silmenize takipçi kazanmanıza engel oluşturmayacaktır.


Sisteme girdiğinizde takipçi gönder linkine tıklayınız, bu link ile hesabınıza takipçiler eklenmeye baslar. Takipçiler eklendikçe sayfada görünen hesap fotoğrafları teker teker azalır. 


Bu fotoğrafların hepsi azalınca yeni takipçi listesi yüklemek için tekrar tıklamanız gerekmektedir. Her takipçi ile hesabınızdaki puanlar da azalır. Linke tıklayınca yeni liste karşınıza çıkar ve yapmanız gereken tekrar Takipçi gönder linkine tıklamak ve hesapların eklenmesini takip etmek olacak.

Hesabınızdaki puanların hepsini takipçiye dönüştürmek için bu işlemi ardı ardına birkaç kere tekrarlamanız gerekecek. Hesabınızdaki puanlar bitince hesabınızda "günlük krediniz bitti" bildirimini içeren aşağıdaki sayfa gelir. Buradan isterseniz ücretli olarak takipçi satın alabilirsiniz, veya 24 saat bekleyip yeniden takipçi kazanmak için sisteme tekrar giris yapabilirsiniz.


Sistemde işiniz bitince kazandığınız takipçileri bir geri takip sistemi ile takip etmeyi unutmayın, geri takip etmediğiniz takipçiler kısa süre içinde sizi takip etmeyi bırakabilirler. Sistem ayrıca sizi de başka hesaplara takipçi yaptığından sizi geri takip etmeyen hesapları silmek için takip etmeyenleri silme sistemlerinden birine girerek hesabınızda temizlik yapabilirsiniz.


2 yorum:

  1. Takipçi mi satın almak istiyorsunuz? Takipçi satın al sayfamıza uğrayın: takipçi al

    YanıtlaSil
  2. 4x8 sheet metal prices near me - Titanium Arts
    Shop for best online stores near me. titanium band ring 4x8 sheet metal prices near me. titanium white dominus 4x8 sheet metal prices near me. 4x8 sheet titanium bikes metal ford focus titanium prices near me. 4x8 sheet metal prices near me. 5.5 · ‎3 titanium nitride coating reviews

    YanıtlaSil